top of page
Black Textured Background
Modern Design Office

ЗА ЦАПК ПРОГРЕС ГРУП АД

ЦАПК ПРОГРЕС ГРУП АД

ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е водеща българска компания с повече от 30 години опит в сферата на Информационните Технологии. От 1991 година, Центърът е официален партньор на компаниите Dell Inc. и Microsoft Corp. Като системен интегратор и разработчик. ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е водещ ИТ партньор на българското правителство и държавната администрация на Република България. Компанията е оторизиран доставчик за корпоративни клиенти (Large Account Reseller) на Microsoft Corp, както и златен сертифициран партньор.През 2010, 2012 и 2015 г., компанията получи признанието на най-високо равнище на годишната партньорска конференция на Майкрософт (Microsoft Worldwide Partner Conference) в Лос Анджелис, Торонто и Орландо за регионален партньор на годината на Майкрософт.

ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е официален партньор на Dell Inc. за внедряване на корпоративна архитектура (Certified Partner for Enterprise Architecture) и основен сервизан център (Dell ProSupport). ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е и тестващ център на Pearson Vue и Prometric.

Основните дейности на компанията са системна интеграция, включваща дизайн, разработване, инсталация и обслужване на компютърна инфраструктура и програмни системи на базата на Dell и Microsoft, инженеринг, обучение и услуги в сферата на информационните технологии.

ЦАПК „Прогрес” Груп АД осъществява дейностите си в съответствие с изискванията на:


БДС EN ISO 9001:2008 – Система за управление на качеството


ISO/IEC 20000-1:2011 – Система за управление на услугите


ISO/IEC 27001-1:2013 – Система за управление сигурността на информацията

Нашата мисия

24

Customized Solutions

16

Cutting-Edge Technology

100+ успешни проекта

99%

Глобално присъствие

Гъвкаво ценообразуване

Нашата мисия в ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е да дадем възможност на нашите клиенти, като им предоставим 24/7 поддръжка, персонализирани решения и авангардни технологии. Нашият експертен екип успешно е завършил над 100 проекта и има глобално присъствие. Ние се ангажираме да гарантираме 100% удовлетвореност на клиентите и предлагаме гъвкави опции за ценообразуване, за да отговорим на уникалните нужди на нашите клиенти.

Нашия подход

Практически решения

Иновация

В CAD R&D ние вярваме в предоставянето на практични решения, които стимулират иновациите и подобряват бизнес операциите. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните уникални нужди и да разработим персонализирани решения, които отговарят на техните цели и задачи.

Сътрудничество

Ние насърчаваме подход на сътрудничество при решаване на проблеми и работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че нашите решения отговарят на техните очаквания. Нашият екип се ангажира да поддържа отворени линии за комуникация през целия жизнен цикъл на проекта.

Непрекъснато усъвършенстване

В CAD R&D ние се ангажираме с непрекъснато усъвършенстване и оставаме в крак с най-новите тенденции и технологии. Ние инвестираме в непрекъснато обучение и развитие, за да гарантираме, че нашият екип разполага със знанията и уменията, необходими за постигане на изключителни резултати.

Прозрачност

Вярваме в прозрачността и предоставяме на нашите клиенти редовни актуализации за състоянието на техните проекти. Нашият екип се ангажира да гарантира, че нашите клиенти са информирани на всяка стъпка от пътя.

Фокус върху клиента

В CAD R&D нашите клиенти са в центъра на всичко, което правим. Ние се ангажираме да предоставяме решения, които отговарят на техните уникални нужди и надминават техните очаквания.

 Партньори

image012.png
image011.png
image007.gif
image009.png
image010.png
image008.png
image004.jpg
image001.png
bottom of page